Došao u BiH da se oženi, pa stradao nakon svadbe: Ovo je mladoženja iz Beograda koji je poginuo prve bračne noći

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu.Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi došao je iz Beograda prije nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesretni mladić je razvozio prijatelje.

Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu.Kako Srpskainfo saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.Djevojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intezivnu njegu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, takođe stabilno.

Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila ljekarima.U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći kada je automobil izletio s puta i udario u potporni zid.Policija je obavila uviđaj, na lice mjesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović rekao je za Srpskainfo da se u naselju Mokri dolovi u subotu poslije ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je M.A. izgubio život.

Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao stradali, iz za sada nepoznatih razloga izletjelo s puta i udarilo u podzid. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće – saopštio je Vukanović za Srpskainfo.Nastradali mladić živio je i radio u Beogradu.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button