SPREMAN DA SE SUOČI SA ANOM: Filip Mijatov najavio svoj ulazak u “Zadrugu 2”

Filip Mijatov po svoj prilici je odlučio da raskrinka Anu Korać koja je u ”Zadruzi 2” otkrila da ju je on proganjao i da je često bježala od njega. Filip je dokazao snimcima i fotografijama na kojima je sa Anom da ona nije govorila istinu, kao i da joj je slao velike svote novca, davao automobile kojima je “divljala” po Beogradu, plaćao estetske operacije…

Filip se sada obratio svojim pratiocima na Instagramu i saopštio im da ima veliku želju da uđe u “Zadrugu” kako bi raskrinkao Anu i otkrio cijelu istinu o njoj.

– Za moj ulazak u ”Zadrugu” je potrebno da ovaj klip ima više od 5.000 komentara. Zato vas molim šerujete na vašim storijima. Agende mog ulaska.

1. Ana Korać – to će mi biti najlakše

2. Kompletna istina o prostituciji – Od Pančevačkog mosta do one elitne

3. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu kćerkama da pronađu sebe i nađu ful potencijal

4. Humanost – boriću se za glavnu nagradu koja će ići u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno.

Želio bih da Pink pronađe pet porodica kojima je pomoć neophodna. Da li ćemo imati 5.000 komentara i napraviti pravu igru? Vaša energija je jako potrebna, molim dijelite – obratio se Filip svojim pratiocima na Instagramu i izazvao pravu pometnju.
https://www.instagram.com/p/BxaSlG3hZvV/?utm_source=ig_web_copy_link
Nije prošlo dugo prije nego što je Filip dobio spomenuti broj lajkova i komentara, te je obavijestio pratioce na društvenim mrežama da ga je kontaktirala produkcija rijalitija. Njegov ulazak zakazan je za ovu subotu.
https://expresstabloid.ba

Back to top button