POUČNA PRIČA: Pijani mladići poginuli u automobilu, šok uslijedio kada su otvorili gepek!

Radi se o priči koja je veoma aktuelna i “vrti” se po društvenoj mreži fejsbuk. Tvrdnje su da je događaj istinit, a svakako da je priča zanimljiva i da iz nje svi možemo izvući životnu poruku. Naime, četverica mladića su vidno pijana krenula ući u automobil kako bi nastavili noćno lumpovanje.

Prije toga su svratili po nešto do kuće jednog od njih, a njegova majka, ispraćajući ih, jako zabrinuta zbog stanja u kojem su se nalazili, kazala je:

– Draga djeco, pazite se i neka vas Bog čuva!

Mladići ovo nisu shvatali ozbilno, čak štoviše, nasmijali su se na to, a da stvar bude gore jedan od njih je rekao.

– Nemamo mjesta za Njega, puno nas je u autu, može ići s nama jedino u gepeku, neka ga tamo….

Mladići su nastavili “za svojim poslom”, prenosi Kurir, a nisu stigli na željenu tačku odredišta, jer se dogodila strašna saobraćajna nesreća, prilikom koje su svi poginuli. Automobil je bio smrskan, a nakon incidenta su došli policija, hitna pomoć i vatrogasci. Ipak, mladim ljudima nije bilo pomoći.

Pravi šok je uslijedio kada su otvorili gepek uništenog automobila. Navodno, tamo je bila školjka jaja, a nijedno od njih nije bilo slomljeno.

Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je priča istinita – nosi duboku pouku, stoga ukoliko vam se sviđa, podijelite je sa svojim fejsbuk prijateljima.

ekskluziva.ba

Back to top button