Bale o odlasku iz Reala: Ako me masno ne isplate, ostajem i igrat ću golf

Velški ofanzivac Gareth Bale (29) nema ništa protiv ostanka u Real Madridu, objavio je španski list Sport pozivajući se na jednu radio stanicu.
“Imam ugovor još tri godine i ako me se žele riješiti, morat će mi isplatiti 17 miliona eura po sezoni. Ukoliko ne žele, ostat ću u klubu i igrati golf”, rekao je navodno Bale saigračima iz Kraljevskog kluba.

U međuvremenu Velšanin se jučer na klupi smijao dok su njegovi saigrači u posljednjem kolu katastrofalne sezone gubili kod kuće od Betisa rezultatom 2:0.

Bale nakon meča nije ni izašao na teren pozdraviti navijače nego je samo otišao u svlačionicu, a Realov trener Zinedine Zidane je o njegovoj budućnosti na konferenciji za medije rekao kako je sve moguće.http://www.sportbible.com/football/news-gareth-bale-threatens-to-stay-and-play-golf-20190519?source=facebook?source=twitter
Od Balea se ove sezone očekivalo da će se nametnuti i preuzeti odgovornost od Cristiana Ronalda, koji je prošlog ljeta otišao u Juventus, ali Velšanin nije igrao ništa bolje.
Klix

Veliki problem za Real je njegov veliki ugovor od 17 miliona eura po sezoni koji ističe tek 2022. godine.

Back to top button