Pobjednički koncert Sadika Hasanovića u Srebreniku u utorak 06. juna od 20 sati

Naš Sadik Hasanović održat će svoj prvi veliki koncert u Srebreniku, koji je zakazan za četvrtak, 06. juna od 20 sati u JU centru za kulturu i obrazovanje u Srebreniku. Talentovanom Srebreničaninu na pobjedničkom koncertu pridružit će se i ogorman broj kolega.

Organizacija ovog grandioznog događaja povjerena je JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik, odabir lokacije, sam po sebi govori, da očekujemo veliki broj posjetilaca, tako da ništa ne smijemo prepustiti slučaju. Na zadovoljstvo i publike i učesnika „Hayat“ je, za pobjednički koncert obezbijedio vrhunsku opremu, od bine do rasvjete, tako da će će sve biti na najvišem nivou“

Pozivam sve koji vole dobru muziku da nam se pridruže 06.juna na ispred platoa Doma Kulture u Srebreniku, gdje ćemo zajedno podijeliti radost pobjede“, rekao je Sadik Hasanović. Njegovi brojni fanovi s nestrpljenjem očekuju ovaj trijumfalni događaj, pa je interesovanje publike, već sada, iznad svih očekivanja. A Sadiku će ovo biti sjajna prilika da se, pjesmom, zahvali svima onima koji su ga podržavali u proteklim mjesecima.

Muradif M.

Infosvijet