“KAMO SREĆE DA SAM IMAO PARA DA TE RAKETOM POŠALJEM U SVEMIR”: Brutalan sukob ČEDE I ŠEŠELJA, ovakav haos u Skupštini se ne pamti

Čedomir Jovanović na kraju nije mogao da se sudrži i onda je odbrusio Vojislavu Šešelju.
U Skupštini Srbije danas je oko 16 časova počela posebna sjednica na čijem je dnevnom redu izvještaj o Kosovu i Metohiji koji poslanicima predstavlja predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
Poslanici se javljaju da komentarišu izvještaj koji je iznio Vučić. Prvi je riječ dobio lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, a potom je riječ dobio lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji je kritikovao dio opozicije koji je dočekao Vučića ispred Skupštine, a ne prisustvuje posebnoj sjednici.
Tokom izlaganja Čedomira Jovanovića, Vojislav Šešelj nije mogao da se suzdrži od komentarisanja i podbadanja lidera Liberalno demokratske stranke, pa ga je tako napao za “krađu novca” a ne ulaganje u auto-puteve i privredu.
Čedomir Jovanović na kraju nije mogao da se sudrži i onda je odbrusio Vojislavu Šešelju.
“Kamo sreće da sam imao dovoljno para da te raketom pošaljem u svemir. Ali kakav si, i od tamo bi te vratili, jer te nigde neće” , izjavio je on, na šta se Šešelj samo nasmijao.

(SB)

Back to top button