Poruka na automobilu u BiH pokazala da ljudskost nije potpuno izumrla (FOTO)

Njegov potez je izazvao lavninu pozitivnih komentara ispod objave, a mnogi su prokomentarisali kako ovakvi postupci vraćaju vjeru u čovjeka u ljude
Solidarnost koju je jedan stanovnik Banjaluke pokazao prema svom sugrađaninu, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, pogotovo što se radi o činu koji je gotovo nesvakidašnji, a tiče se onoga što danas predstavlja muku svih nas, parkiranju.
Na Facebook stranici Policija Zaustavlja – Banjaluka, pojavila se fotografija koja je uslikana negdje u ovom gradu, a na kojoj se vidi poruka koju je anonimni stanovnik ovog grada ostavio poruku vlasniku automobila kome je prijetila kazna za nepropisno parkiranje.

Naime, kada je vidio da radnik parking servisa počinje da piše kaznu, on je riješio da učini najmanje što može, a to je da pošalje SMS poruku i da na taj način pomogne nekome da ne ostane bez veće svote novca.
– Kontorolor je krenuo da vam kuca kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om 2 sata parkinga (do 12:10). Kada se nađete u mojoj situaciji, pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu – napsiao je anonimni dobročinitelj.

https://www.facebook.com/pzaustavljabl/posts/901866310168259

Njegov potez je izazvao lavninu pozitivnih komentara ispod objave, a mnogi su prokomentarisali kako ovakvi postupci vraćaju vjeru u čovjeka u ljude.
Humanost i ljudskost koju je pokazao ovaj čovjek samo pokazuju koliko nam je nekada malo potrebno da nekome iznjedrimo osmijeh na licu.

Fokus.ba

Back to top button