Neymar objavio eksplicitne poruke i fotografije djevojke koja ga je optužila za silovanje: ‘Morao sam otkriti detalje’

Na videosnimci koju je Neymar Jr. pustio u javnost jasno se mogu vidjeti eksplicitni sadržaji koje je tajanstvena ženska osoba slala nogometnoj zvijezdi, a i spremnost da takve podatke javno objavi mogle bi ići u korist njegovoj nevinosti.Veliki skandal trese Brazil. Jedna je žena prijavila najveću nogometnu zvijezdu, brazilskog čarobnjaka Neymara, za silovanje koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu. Ime žene zasad se čuva u tajnosti, navode brazilski mediji koji su i otkrili detalje ove inkriminirajuće priče.Napadač Brazila i francuskog PSG-a odlučio je objaviti cjelokupnu korespondenciju koju je vodio s tom ženskom osobom kako bi javnosti otkrio pravu pozadinu svih okolnosti:

“Bilo je neophodno da otkrijem sve detalje navedenog slučaja”, poručio je Neymar.Brazilac je odlučio rizikovati ionako već narušene porodične odnose i prezentirati cijelu WhatsApp prepisku koju je vodio s misterioznom djevojkom. Usput je na svome Instagram i Facebook profilu objavio poruku u kojoj navodi:
https://www.facebook.com/neymarjr/videos/759699431091247/?v=759699431091247
“Optužen sam za silovanje, a to je prilično jaka riječ. Ono kroz što sada prolazim iznimno je neugodno. U svakom slučaju, želim pokazati svu korespondenciju koju sam vodio s tom ženom, cijelu našu intimnu komunikaciju, koja je potrebna kako bi se razotkrilo što se tu doista događalo. Ono što se dogodilo iza zatvorenih vrata bio je tipičan intiman odnos između muškarca i žene”, poručio je slavni nogometaš.U saopćenju objavljenom nakon što su optužbe postale javne, Neymarov je glasnogovornik ustvrdio:

“U potpunosti odbacujemo navedene optužbe i, iznad svega, osuđujemo intenzivnu izloženost medijima ove ekstremno negativne situacije.”Nogometašev otac Neymar dos Santos Sr. izjavio je u subotu za brazilsku televiziju kako je “jasno da se tu radi o namješaljci.”Na videosnimci koju je Neymar Jr. pustio u javnost jasno se mogu vidjeti eksplicitni sadržaji koje je tajanstvena ženska osoba slala nogometnoj zvijezdi, a i spremnost da takve podatke javno objavi mogle bi ići u korist njegovoj nevinosti. Istraga je u toku.

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Back to top button