Salah se odmakao od reporterke jer je pomislio da će ga poljubiti

Egipćanin Mohamed Salah je u subotu za jedno sa svojim saigračima iz Liverpoola proslavio pobjedu nad Tottenhamom i osvajanje Lige prvaka, a nakon utakmice je “pobrao” simpatije zbog jednog poteza.

Nakon utakmice je Salah bio veoma sretan i uzbuđen te ni sam nije mogao vjerovati u ogroman uspjeh Redsa.
“iskreno, ne znam šta bih rekao. Svi su sretni sada, pobijedili smo u finalu, ovo je naše drugo finale u nizu i konačno sam odigrao 90 minuta. Ne radi se o odličnim individualnim performansama, cijeli tim je bio briljantan. Čestitke svima i našim navijačima šriom svijeta. Mnogo sam žrtvovao u svojoj karijeri, posebno jer sam ostavio roditelje u Kairu kako bih igrao nogomet. Nevjerovatno je biti Egipćanin u Ligi prvaka, nevjerovatno, drago mi je zbog toga”, rekao je Salah nakon utakmice, a kasnije se pojavio još jedan klip.

Reporterka se tokom intervjua morala nageti prema Salahu zbog buke koju su stvarali navijači Liverpoola na stadionu Wanda Metropolitano kako bi čula Egipćaninov odgovor na pitanje, ali je on pomislio da ga pokušava poljubiti u obraz te je zbog toga podigao ruku i odmakao se. Ipak, u narednom trenutku je shvatio šta ona želi pa joj je dopustio da se približi.

Klix.ba

Back to top button