PRESKAČE VAM SRCE ILI VAS PROBADA U GRUDIMA: IZLIJEČITE SVE PROBLEME SA SRCEM – PROBAJTE OVO ODMAH

Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini. Recept za čuveni lijek napravila je opatica Hildegard fon Bingen, još prije 800 godina kada je bila živa. Ona je umrla u svojoj 81. godini, ali iza nje ostao je prirodni lijek za srce.
Ovaj lijek za srce pokazao se veoma djelotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja.. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.
Potrebno je:
10 svježih stabljika peršuna (bez korjena)
litar domaćeg crnog ili bijelog vina
dvije kašike vinskog sirćeta
300 gr prirodnog meda
Priprema:
10 svježih stabljiki peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.
Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se !). Poslije se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuha još četiri minute. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuhati ili ne.
Upotreba:
Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

(Hayat / Foto: Ilustracija)