JELENA KARLEUŠA POLUDJELA! Zbog Saše popovića izgubila MILION EURA! Evo šta mu je poručila…Napušta GRAND?!

Jelena Karleuša tvrdi da je na garderobu dala milion evra za poslJednje četiri godine, koliko je u žiriju “Zvezda Granda”! Saša Popović me mnogo košta! Pukla milion evra!

Pjevačica Jelena Karleuša, koja se na svakom snimanju emisije pojavljuje u novoj brendiranoj odjeći, otkrila je da joj u ormaru visi pravo bogatstvo.
– Otkad sam u “Grandu”, a to je već četiri godine, na stvari sam dala milion evra. Saša Popović me mnogo košta – kazala je pop zvezda u emisiji “Grand specijal”.
Za nju je najbolje da napusti emisiju.
Jelena Karleuša je nedavno izjavila da bez supruga Duška Tošića ne bi imala za hljeb, jer svu lovu ostavlja u šopingu:

– Sve pare trošim na krpice. Duško je zadužen da plaća račune. Volim skupe stvari. Samo pogledam cijenu i ako nešto mnogo košta, znam da je kvalitetno.

Tako ova pjevačica u garderoberu poseduje torbe koje koštaju i po 14.000 evra, a nedavno se na snimanju “Zvezda Granda” pojavila u kombinaciji koju je platila čak 5.155 evra. Na njoj su i minđuše brendirane, pa i za njih izdvaja i po 400 evra. Na svom prvom nastupu koji je održala u Beogradu posle smrti majke Divne Karleuše, JK je blistala u kombinaciji od 3.000 evra, a samo za Mimi Maus šlem izdvojila je 1.200 evra.

Blasevzam

Back to top button