Ne postoje riječi koje izražavaju tugu svih koji su ga poznavali: Sutra posljednji oproštaj od Amera Hodžića, bajkeri organizovali počasni defile!

Teško je pronaći riječi za nesreću koja je pogodila porodicu i prijatelje 35-godišnjeg Amera Hodžića. Ne postoje...

Amer je jučer ujutro na dionici puta Tarčin-Vuković izgubio život vozeći motocikl, a njegova porodica, te ogroman broj prijatelja i poznanika i dalje očekuje da će pojaviti. U dubini duše vjeruju kako je sve ovo samo ružan san. Supruga i malena djevojčica su ostali bez najveće podrške i oslonca. Sutra će Amera ispratiti na vječni počinak.

Dženaza tragično stradalom Ameru Hodžiću će se obaviti sutra, 2. jula u 14 sati na gradskom mezarju Vlakovo.

Supruga Mirzeta, kćerkica Iman, otac Ramiz, majka Safida, sestra Amra, rodbina i veliki broj prijatelja će se zauvijek oprostiti od velikog čovjeka, koji je bio omiljen i poštovan među svima.

Prijatelji svima dragog Amera su organizovali i počasni defile.
Polazak će krenuti sa velikog parkinga prije kružnog toka na Ilidži ispod mosta u 12 sati. Putanja kretanja će biti Ilidža prema gradu – krug oko Vijećnice – nastavak prema mjestu ukopa koje će biti na mezarju Vlakovo u 14 sati. Svi učesnici se mole da ponesu kacige, bez ikakvog turiranja i sviranja. Mirnim putem će se oprostiti od druga i ispratiti ga na vječni počinak.
ekskluziva.ba