Komšijama prekipjelo: “Prpošni pastuše, malo uspori, a mlada dama neka stavi ruke na usta”

Komšijama prekipjelo: “Prpošni pastuše, malo uspori, a mlada dama neka stavi ruke na usta”16/09/2019SHARE TWEET SHARE EMAIL KOMENTARI
“Da vas malo nasmijem..”

Jedna od specifičnosti modernog vremena u kojem živimo su Facebook grupe. Kao što se nekada uz ogradu sa susjedima prenosili svi problemi društva, razni veseli ili šaljivi trenuci te razne druge zanimljivosti, tako se i danas ti isti događaji prenose među ljudima samo putem žice.

U moru tih objava po raznoraznim Facebook grupama ponekad se neke posebno istaknu. Jedna takva urnebesno smiješna osvanula je sinoć u popularnoj Facebook grupi “GAJNICE jučer danas sutra”.

“Da vas malo nasmijem ima i ovog”, napisao je jedan od članova uz fotografiju zanimljive poruke koja se pojavila u haustoru jedne zgrade u Gajnicama, a koju su ostavili susjedi kojima je prekipjelo slušati zvukove “sirovih strasti”. “Mole se susjedi (s 1. kata??) da obuzdaju svoje sirove strasti poput onih u 1:30 sinoć (bolje rečeno – ujutro).

U ovoj zgradi ne živite sami! Zidovi su nikakvi, a slušaju vas stariji ljudi (a i mala djeca). Također, glasno pojačan televizor još pogoršava, a nikako ne ublažava situaciju! Prpošni pastuše, malo uspori i zategni krevet kojim udaraš u zid! A mlada dama neka stavi ruke na usta!”, glasi poruka.

Fokus.ba

Back to top button