Objavljen snimak svađe i tuče u Fudbalskom savezu RS (VIDEO)

Kako su naveli u Fudbalskom savezu, Damjanović se “izdigao iznad zakonskih propisa, jer nije poštovao odluku o kažnjavanju pa je pesnicama nasrnuo na generalnog sekretara praveći fudbalski skandal u Banjoj Luci”

U službenim prostorijama Fudbalskog saveza RS dogodio se nedavno incident kada je Novak Damjanović, član Skupštine Područnog fudbalskog saveza Banja Luka i predsjednik FK BSK, fizički nasrnuo na generalnog sekretara FSRS Gorana Ćejića, upućujući mu i verbalne prijetnje.

Kako su naveli u Fudbalskom savezu, Damjanović se “izdigao iznad zakonskih propisa, jer nije poštovao odluku o kažnjavanju pa je pesnicama nasrnuo na generalnog sekretara praveći fudbalski skandal u Banjoj Luci”.

“Brutalan fizički napad na Gorana Ćejića je i napad na Fudbalski savez RS. Nasilniku i siledžiji Novaku Damjanoviću pored krivičnog djela slijedi i najteža sankcija isključenje iz Fudbalskog saveza Republike Srpske.Fudbalski savez poziva medije da osude boksera siledžiju. Oni koji šute štite nasilnika”, kažu u Fudbalskom savezu RS-a, gte dodaju:

“Pojavile su se sobe koje ne žele bolje sutra fudbalu Republike Srpske i da, iako su duboko iniltrirani u funkcionisanje i rad organa Fudbalskog saveza Republike Srpske, svjesno zanemaruju propisane obaveze, i oglušuju se na statutarna postupanja u okvirima Saveza čiji su članovi”.

Fokus.ba

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f