Gazda iz pakla: Naci Đuro podstanaru nožem urezao na prsima riječ smeće

Vidljve povrede na tijelu 20-godišnjaka
Foto: Jutarnje vijesti
Podstanarski dani u Zagrebu prisjeli su Slavoncu Renatu Š. (20) kojeg je vlasnik stana Ivan Đurić (28) poznatiji kao Naci Đuro ili Đuro Baraba mučio.

Stravično iživljavanje dogodilo se 13. 0oktobra kada je Đurić dočekao podstanara na vratima stana s promijenjenom bravom. Gazda mu je prvo pred prijateljem i djevojkom prijetio smrću nožem kojim mu je, potom, na prsima urezao riječ “smeće”!

Nije se zaustavio pa ga je tjerao da napiše oproštajno pismo ocu i pokojnoj majci. Epilog užasa su dvije krivične prijave koje je policija podnijela protiv Đurića – za prijetnje smrću i pokušaj nanošenja teških povreda.

Renato Š. je za hrvatske medije ispričao da ga je Naci Đuro udario rukom u potiljak te 10 puta ošamario.

– Izvadio je zatim moj preklopni nož te mi ga uperio u trbuh dok je pokazivao na ladicu u kojoj je bio pištolj. Pitao me želim li da me muči vlastitim nožem ili da me lagano ranjava – ispričao je nesretni Renato Š.

Da stvar bude gora, zlostavljanje je mobitelom snimao gazdin prijatelj.

– Kidao mi je odjeću. Majicu mi je nožem rasporio na dva dijela. Prijetio mi da će me izmasakrirati i pustiti krv na laminat te mojom odjećom obrisati krv. Zatim me šutao i uhvatio za lijevu bradavicu rekavši da će je odsjeći, nakon čega se nasmijao i rekao da neće, već da će me rezbariti. Na prsima mi je napisao nožem smeće. Krv je tekla – u jednom dahu priča 20-godišnjak.
Avaz

Back to top button