Detalji krvave drame: Ahmo H. bio je patološki zaljubljen u pekarku, zvao je ‘kuco’, ‘maco’, ‘ljubavi’, pa joj pucao u glavu!

Krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uletio Huseinović i pucao joj u glavu. Gordana je uspjela da se zaštiti rukama, što joj je spasilo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživio

Gordana Kukolj (37), pekarka iz Bariča, koju je prekjuče na Čukaričkoj padini u Beogradu hicem iz pištolja hteo da ubije bivši ljubavnik Ahmo Huseinović (60), pa pokušao da presudi i sebi, još uvek se bori za život.

Kako saznaje Kurir, uz Gordanu su njeni roditelji, djeca, ali i suprug Dalibor, koji ju je juče posjetio u bolnici.

– Ne znamo ni mi šta desilo, pa ne bismo komentarisali to što se dogodilo. Gordana je u bolnici, teško je… Samo neka preživi i bude dobro. Moj sin i njeni roditelji otišli su da je posjete – rekao je juče za Kurir svekar teško povređene Gordane.

Zaštitila se rukama

Podsjetimo, krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uletio Huseinović i pucao joj u glavu. Gordana je uspjela da se zaštiti rukama, što joj je spasilo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživio.

– Ahmo i Gordana navodno su bili tri nedjelje u vezi, a onda je ona riješila da prekine. Htjela je da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro dece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri s tim. Opsjedao ju je porukama, na koje ona nije odgovarala – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Slao joj je poruke da je voli i da je ona njegova ljubav. Obasipao ju je komplimentima i tepao joj „kuco“, „maco“ i „ljubavi“. Vidjevši da ne može sama da izađe na kraj s njim, ispričala je sve mužu. Samo dan prije krvoprolića, Gordana, njen muž i Ahmo našli su se na kafi, a ona mu je ponovila da ne želi da ima bilo šta s njim.

Prema riječima Kurirovog izvora, to je toliko pogodilo Huseinovića, koji je i sam oženjen i ima dva sina, da je riješio da ubije ljubavnicu i sebe.

– Iako Gordani nije prijetio smrću, očigledno je gajio patološka osjećanja. Nema sumnje da je on došao u pekaru s namjerom da ubije Gordanu, jer što bi inače ponio pištolj, koji je ilegalno nabavio. Čim je ušao, počeo je da divlja i viče. Nesretna žena nije stigla da pobjegne – kaže sagovornik i dodaje da je i Huseinovićevo zdravstveno stanje kritično.

Zapostavio ženu

Inače, Gordanin muž je poslije pucnjave došao u pekaru. Navodno je rekao da je u posljednje vrijeme zapostavio suprugu, jer je često u inostranstvu, pošto vozi kamion, ali da su htjeli da daju šansu svom braku.

CIJELI ŽIVOT SU ZAJEDNO

Komšije ranjene Gordane juče su ispričale da ona važi za finu ženu.

– Znamo je kao majku četvoro djece i dobru komšinicu. Ona je cijeli život sa suprugom Daliborom. Za nesreću smo čuli iz medija – kaže komšija.

Pekara u kojoj se desila drama juče je normalno radila.

– Tragovi krvi i srča su počišćeni. Pekara radi najnormalnije, kao da se ništa nije dogodilo – kaže sagovornik Kurira.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Loading...