SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL U YVERDONU: Mirza Selimović i Elvira Rahić najavljuju noć za pamćenje

Sprema se još jedan muzički spektakl u organizaciji fudbalskog kluba Fc Bosna Yverdon, uđimo u zimski period s još jednim predivnim druženjem, a muzička imena koja će vas uveseljavati vam obećavaju noć za pamćenje.

Mirza Selimović pobjednik Zvezda Granda i jedan od najtraženiji pjevač na Balkanu, te popularna bosanka Elvira Rahić najavljuju noć za pamćenje, svjedoci smo predivne atmosfere u ovom gradu tako da ne sumnjamo u organizatore ni ovaj put i ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima koji nam omogućavaju ovakva sijela i druženja.

Dakle, 09.novembra po prvi puta u gradskoj sali LA MARIVE spektakl o kojem će se dugo govoriti. Nemoj te propustiti ovo druženje jer ovo je prava prilika da se mi bošnjaci, a ima nas dosta u Yverdonu i okolo družimo i zabavimo uz odličan muzički repertoar.

Spektakl zagarantovan uz alkoholna i bezalkoholna pića, razna jela sa naravno tradicionalnim Bosanskim ćevapima, dobro uigran tim FC BOSNE YVERDON vam garantuje lijepu atmosferu i ugodan provod.

? Koncert za pamćenje – org. Bosna Yverdon ?
? MIRZA SELIMOVIĆ ? ELVIRA RAHIĆ
? LA MARIVE | Quai de Nogent 1 | 1400 Yverdon
Program od 19:00h-02.00h |

INFO: ☎: +41 79 687 26 63 (Meša)

Cjena ulaza standardna.

DOBRO NAM DOŠLI.

Infosvijet.net/ Muradif M.

Back to top button