Upala na svadbu u vjenčanici i galamila: To sam trebala biti ja

Nakon šoka koji je uslijedio prilikom ulaska druge mladenke u salu, svi su se dobro ismijali

Komičarka “uletjela” na vjenčanje i dobro nasmijala sve prisutne

FOTO: PRINTSCREEN
Dvadesetdevetogodišnja Stacey Owen iz Aberdarea u Velikoj Britaniji na svom vjenčanju doživjela je nešto što nije ni u snu mogla zamisliti.

U dvoranu u kojoj se održavala ceremonija vjenčanja utrčala je žena u vjenčanici koja je galamila i govorila: “Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja”.

Mlada Stacey je pomislila kako se radi o bivšoj djevoci njenog muža, ali osjetila je olakšanje kada je saznala da se radi o komičarki January Rees koju je angažovala njena kuma Jackie Lewis.

Nakon šoka koji je uslijedio prilikom ulaska druge mladenke u salu, svi su se dobro ismijali.

– Pet mjeseci sam pripremala ovu scenu. Stacey je očekivala iznenađenje, a ja sam željela prirediti nešto blesavo – kazala je kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša djevojka, prenosi Daily Mail.

I mladoženja je bio u čudu.

– Moj muž je u početku bio bez riječi. Plesali smo, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od njegovih bivših djevojaka. Ali, kada su se svjetla upalila i kada sam joj vidjela lice, odmah sam je prepoznala – rekla je Stacey na kraju.

Izvor:
Daily Mail

Back to top button