PREDSTAVLJAMO: NAJBOLJI FRIZERSKI SALON ”WELLA” U SREBRENIKU

Izbor frizera nije ni malo lagana stvar,te često zna biti i noćna mora.U moru frizeskih salona kojih ima ko gljiva poslije kiše nije jednostavno pronaći onaj po našoj želji.Uvijek je najbolje tražiti ga po preporuci prijatelja,rodbine ili kolega.Opet s druge strane,cijene u frizerskim salonima se dosta razlikuju.Platiti najskuplju uslugu ne znači da će te dobiti najbolju kvalitetu.Uglavnom,kao i sve u životu uvijek za pravi izbor ima više faktora.

Frizerski salon ”Wella” u Srebreniku traje oko 20-tak godina te nudi sve vrste frizerskih usluga. Uvijek u trendu i samo najbolji preparati za vašu kosu, solarij, i još mnogo toga. Veoma ljubazno osoblje nudi vam sve vrste šišanja, frabanja, feniranja, a uz sve to u sklopu firzerskog salona postoji i solarijum koji nudi usluge po najvećim evropskim standardima.

Frizerski Salon nalazi se u Srebreniku u ulici 21. Srebreničke brigade bb, Srebrenik.

Nadamo se da će vam ovo pomoći u odabiru željenog frizera i salona.U kvalitetnim salonima uglavnom ćete se morati naručiti, jer saloni koji rade ozbiljno imaju dosta posla.Neko se ne voli naručivati,ali opet u salonima gdje se ozbiljno radi rijetko kad možete dobiti termin na upad,osim ako neko nije otkazao prije vas.
I još jedna stvar,ako niste zadovoljni vašim frizerom mjenjajte ga i pronađite onog koji je pravi za vas.
Ne bih smo u ovom malom vodiču puno pisali o nama i sebe hvalili ali bez lažne skromnosti navesti ćemo par činjenica:

-preko 2000 stalnih klijenata
-generacije klijenata koje dolaze kod nas su naša najbolja preporuka
-preko 20 godina rada i iskustva u frizerskoj industriji
-individualni pristup svakom klijentu,slušanje njegovih želja i zahtjeva
vrhunski frizeri majstori i stručni učitelji

BRZO & KVALITETNO & POVOLJNO ! Cijene pristupačne svakom budžetu.

Sve kontakt informacije možete dobiti na broj telefona +387 61 704 859 , ili na oficijalnu Facebook stranicu Frizerski salon Wella.

Autor: Mehmedović M.

Back to top button