MONIKA ČEKA BOŽIĆ U BOLNICI, A SADA SU OBJAVLJENI JEZIVI DETALJI O NJENOJ MAJCI: Pozlilo joj je, a onda je Monikin potez sve iznenadio, OTAC ROBERT ZABRINUT!

Monika K. (12), koja je 29. decembra nađena nakon što ju je oteo Ninoslav Jovanović (46), zloglasni Malčanski Berberin, do poslije Božića ostaće u Kliničkom centru u Nišu.

Policija i nakon više od dvije sedmice nastavlja intenzivnu potragu za više puta osuđivanim si**vateljem.

Robert Karimanović, otac male Monike, izjavio je u petak da se nadao da će sa kćerkom kod kuće provesti Božić, ali da je konziljum ljekara odlučio da je zadrži zbog, kako su naveli, psihofizičkih problema.

– Zaista vjerujem doktorima u KC Niš i smatram da oni najbolje znaju šta treba da rade. Sa Monikom stalno razgovaraju psiholozi i drugi ljekari, i to joj zaista pomaže. Ona je počela normalno da priča, jede i spava. Ne žali se na bolove i stalno pita kako su joj braća i drugari u školi. Moram da vam kažem da jedva čeka da ide kući – rekao je Robert.

2093023-monika-ff-uzt

On je ispričao da je njegovoj ženi Aleksandri pozlilo nakon što je Monika pronađena i da je morala da primi infuziju.

– Kada je Monika vidjela koliko je njenoj majci loše, počela je da joj govori da je sada ona tu, na sigurnom, i da ne mora više da se brine. Nije izlazila iz njenog kreveta i čak je Aleksandri čitala bajke, koje je tražila da joj kupimo i donesemo u bolnicu – ispričao je otac male Monike.

U međuvremenu, stotinak policajaca je i danas 16. dana potrade ide po selima od Knjaževca do Niša pretresajući sve napuštene kuće u kojima bi eventualno mogao da se krije Malčanski Berberin.

Novi.ba

Back to top button