RADOVALI SMO SE SVADBI, A SAD JE SAHRANJUJEMO: Tanja poginula na povratku sa reprize Nove godine! U kolima bio i verenik

Foto: Printscreen Facebook

Tanja Jović (29) iz Aleksinca je poginula, dok su njen verenik Mladen Vasiljević (25) i njegov drug Milan D. (24) povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između srede i četvrtka dogodila u Ulici južnomoravskih brigada u tom gradu, i to po povratku s reprize dočeka nove godine.

Kako saznajemo, tragedija se desila oko 2.30, kad je automobil „opel“, kojim je upravljao Milan D., skrenuo s puta i zakucao se najpre u gomilu behaton ploča, a potom i u parkirani „pežo“. Tanja je sedela pozadi u „opelu“, a njen verenik bio je suvozač.

Jak prasak

– Bilo je stravično! Začuo se jak prasak, kao bomba! Od siline udarca vozilo se prevrnulo na krov. Njihov automobil odletelo je pored ograde, ispred jedne kuće, a parkirani „pežo“ u koji su udarili je završio nasred ulice – kaže očevidac.

Kako kaže, Mladen i njegov drug Milan izašli su iz auta i pokušali da pomognu Tanji.

– Izneli su je iz kola krvavu, sa stravičnim povredama glave. Iza njih se zaustavio jedan automobil, iz kojeg su istrčale devojke koje ih, po svemu sudeći, poznaju. Vikale su: „Tanja, Tanja, šta se desilo?! Probudi se!“ Bilo je tužno gledati tu scenu – kaže sagovornik.

Bili u kafani

Otac nastradale devojke rekao je da je Novu godinu dočekao sa svojom ćerkom, kao i da nije ni naslutio da će je tada poslednji put videti.

– Toliko se lepih stvari desilo. S Mladenom se zabavlja četiri godine, a u avgustu su se verili. Radovali su se reprizi novogodišnje noći. Znam da su otišli u kafanu. Tanja se lepo doterala, slala nam je slike. Radovali smo se svadbi, a sad je sahranjujemo – kaže ožalošćeni otac.

Istraga VOZAČ BIO PIJAN?

Postoji sumnja da je Milan D., vozač „opela“, u trenutku nesreće bio pijan, ali se čekaju rezultati analize njegove krvi. Tanjin otac je takođe rekao da je čuo tu informaciju.

– Čuo sam i ja tako, ali neću nikoga da napadam dok ne saznam da li je zaista bilo tako – rekao je on.

(Kurir.rs / D. S. / Foto:Privatna Arhiva)

Back to top button