OVAKO TO RADE NAJBOLJI: ZDRAVKO ČOLIĆ NIKAD NIJE ZABORAVIO SVOJU MAJDU

Zdravko Colic pop zvijezda bivse Jugoslavije pred koncert u Banjaluci posjetio je grob Majde Arnautovic svoje najvece obozavateljke. Ovim činom Čola je pokazao kako je pre svega veliki čovek, on se sjetio zene bez koje nije mogao proci ni jedan njegov koncert u gradu, uvijek je bila tu i rado slusala njegove pjesme.

Majda je na svakom Čolinom koncertu uručivala buket cveća svom najdražem pevaču što on nije zaboravio i danas joj se odužio. Taj trenutak ekskluzivno je zabeležio fotograf Srpskainfo. O njenoj ljubavi prema Čolinom liku i delu svedoči činjenica da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića, koji je sinoć na banjalučkoj tvrđavi Kastel održao spektakularan koncert.

Zdravko Čolić (Sarajevo, 30. svibnja 1951.), bosanskohercegovački je pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda. Živi u Beogradu u Srbiji od 1989 godine. Rođen je 30. svibnja 1951. godine u Sarajevu, a djetinjstvo je proveo na Grbavici.

Kao dijete se više zanimao za sport nego za glazbu. Najprije je bio golman u juniorima “Željezničara”, da bi ubrzo shvatio kako mu atletika više leži. Na jednom natjecanju osvojio je drugo mjesto, odmah iza tadašnje atletske zvijezde Nenada Stekića. Ipak, kako Čolić kao sportaš nije postizao veće rezultate, a kako je imao velikog talenta za recitiranje, podrazumijevalo se da sudjeluje u školskim priredbama.

Volio je i glumu, pa je primljen i u Pionirsko pozorište, gdje je sudjelovao u predstavama “Dječaci Pavlove ulice” i “Kekec i Mojca”. Glazba mu je bila hobi, učio je gitaru i išao u glazbenu školu. s prijateljem Bracom Isovićem svirao je za društvo u parku, a u svom su kvartu bili poznati kao duet Čolić i Isa s Grbavice.

Izvor: recepti-i-zdravlje.info

Back to top button