ŽENA JE NAKON DUGO VREMENA OTKRILA CAKU KOJU SIGURNO NISTE ZNALI! “IMAM PREKO 50 GODINA, A NISAM ZNALA DA USISIVAČI MOGU OVO”…

Svi vrlo dobro znamo da je usisivac veliki spas zenama. Veoma je dobar za skupljanje prasine i za skupljanje mrvica od hrane. Naime, usisivac ima dosta svojih funkcija za koje mnogi ljudi nisu znali, medjutim siri se prica o jednoj zeni koja je na drustvenim mrezama podijelila sliku svog otkrica.

No, ono sto je napisala pored slike jeste zapravo da petnaest godina ima usisivac i tek je nedavno otkrila da sa njim moze raditi i jos neke stvari. Rijec je o tome da na usisivac moze da prikaci crijevo, za koje nije znala niti je vidjela.

Medjutim, na fotografiju je stizalo puno komentara. Takodje, jos jedna zena je provjerila svoj usisivac te napisala kako i ona ima preko 50 godina i nije znala da usisivaci mogu i to. Te se zahvaljuje sto je podijelila.

Tako su se redali komentari jedan za drugim: neke su napisale da im je malo dijete ukazalo da to postoji, dok su neke takodje podijelile slike i pokazale da ima i na njihovom usisivacu ista ta stvar za crijevo, te da su iznenadjene. Medjutim, pitamo se da li su svi znali za ovu vrstu cake?

Fazon.info

Back to top button