“PEŠAČIO SAM SVAKI DAN 6 KILOMETARA, TRAKTOR JE BIO RETKOST” Mile Kitić je odrastao na selu, a kada je upoznao Martu sve je bilo DRUGAČIJE

Folker Mile Kitić osvrnuo se na svoje odrastanje na selu, školovanje, pa ispričao detalje iz privatnog života koje malo ko zna.


Mile Kitić i Marta SavićFOTO: R.RISTIĆ / RAS SRBIJA
Mile Kitić i Marta Savić
PUBLICITÉ

Ads by Teads
Naime, Mile se prisetio detinjstva, pa za “Glamur” ispričao kako je svakodnevno pešačio šest kilometara do škole:

– Ne znam kako da vam objasnim, ali mislim da sam rastao u srećnim vremenima. Rođen sam u Bosni, u jednom selu. Kao mali išao sam u školu, igrao se sa decom, naravno, bilo je i obaveza prema kući. Nikada se ne stidim toga. Imao sam mirno i srećno detinjstvo. U to vreme su škole bile pune. Kao dete sam rastao u zdravoj sredini sve do srednjoškolskih dana i mog puta dalje. Pošto sam imao tri starija brata i sestru, kao mezimac sam se izvlačio jer sam bio najmlađi. Dugo sam pešačio do škole. Škola je bila udaljena 6 kilometara od moje kuće. Putevi su bili veoma loši, ništa nije bilo urađeno. Redak je traktor bio u selu. Pešačio sam svaki dan 6 kilometara, to mi je bilo sasvim normalno. Čak sam znao i kada se vratim ponovo tamo. Problem je bio zimi. Kada napada dubok sneg, neko je uvek iz sela išao napred, od starijih ljudi da nam pročiste put – pričao je pevač, pa se osvrnuo na želje i maštanja koje je imao i detinjstvu:

PROČITAJTE I:
“DANE ĆU PROVODITI UZ MORE” Nećete verovati gde se seli Mile Kitić
KIČ, ŠUND I NEVIĐEN LUKSUZ Naši estradnjaci vole raskoš, pevač ima bazen i ŽIRAFU U KUPATILU, glumica detalj koji privlači novac i to nije sve
– Kao vrlo mali sam voleo muziku. Mogu da kažem jednu stvar – nije bilo slave u selu na kojoj nisam bio atrakcija. Uvek sam bio u maštanjima da postanem neki svirač, pevač. U muzici sam bio aktivan od malih dana. Moji roditelji nisu shvatali ozbiljno moju želju za muzikom. Čak ni ja nisam razmišljao o tome da ću jednog dana biti tu gde upravo sada jesam.​ Kada sam napustio svoje rodno selo i otišao u Sarajevo, tada su počele ozbiljne stvari. ​​​​​​Ceo život sam maštao da postanem profesor fizičkog. Ne postoji sport kojim se nisam bavio, a najviše sam voleo adrenalinske sportove. Izgleda da je Bog imao neki drugačiji put za mene.

https://video-node-3-a-pl-krk-1.dreamlab.pl/usp/eyJhbyI6InJhc19ycyIsImR2IjoiQkxJQ19SUy0temFiYXZhLS1BUlQiLCJjdCI6InNtIn0%3D/video-wnks3gt3so/fb8dcba0-59b5-4da2-8d2c-1f88a6402762.1511444819.552119.mp4?co=rasrs_blic&ct=sm&st=LaSw_KTfULOFK3AoAA9eTw&e=1586284787
Folker se osvrnuo i na svoj brak sa Martom Savić , pa otkrio kako se zaljubio u nju i kako je izgledao sam početak njihovog zabavljanja.

– Mnogo mi je valjala u karijeri i podržavala me u svemu. Ona se meni prvo svidela, ne samo fizički. Odrasla je u Nemačkoj i bila je mirna, povučena, sve je išlo nekako lagano. Sada kao da je aždaja ušla u nju. Tada je išlo sve polako i lagano i svidela mi se. Zavoleo sam je, oženio se njome, dobio dete, a kruna našeg braka je Elena. Sada sam srećan čovek – zalključio je Mile Kitić za “Glamur”.

Inače, ćerka Mileta Kitića je odbila mnoge poznate momke, a koliko zapravo liči na oca pogledajte OVDE.

Blic.rs