EKSKLUZIVNO: Donosimo vam ekskluzivni intervju sa bh.folk zvijezdom ALDINOM BAJIĆ

Aldina Bajić nekadašnja učesnica Valentino Zvijezda, zadnjih nekoliko mjeseci oduševljava cijeli region svojim vokalnim sposobnostima, a Jana dva kako je zovu njeni fanovi je govrila za naš portal, dok budemo s nestrpljenjem čekali njene nove nastupe donosimo vam ekskluzivni intervju.

Photo: Facebook

Aldinu smo pitali da nam kaže nešto o sebi, planovima i karijeri:

”Ovako, ja sam Aldina Bajić, svoju karijeru sam počela vrlo mlada sa nekih svojih 14.godina, radila sam sa mnogim poznatim ličnostima, a najprije sa velikim gospodinom Mirzom Šutom, kasnije sa Harisom Kulovićem te najpoznatijom bh.zvijezdom Amarom Giletom. Od malena sam voljela da pjevam i bila mi je želja i san da zapjevam pred publikom i što mi se ostvarilo. Iza mene su jaka životna iskušenja, s tim i bolest koju sam imala i životna borba. Za takmičenja nemam planove, jer želim sve sama da ostvarim bez nekih takmičenja, da ulačem u sebe i nastavim ovako kako radim. Ne želim da se vežem za ugovore, nit bi željela za druge. Moji prvi natupi su nešto što i danas dan pamtim , te odrađujem rado ta mjesta i svoju publiku koju volim i imam ljubav od njih. U životu sam dosta puta ostala povrijeđena i razočarana, prijatelja nemam, jer prijatelj je u dobru i u zlu. Slobodna sam djevojka nit želim veze, ni ljubavi, za mene je to završeno, imam sina i jedino njemu dajem ljubav majke i najboljeg prijatelja”. ističe Aldina.

I za kraj ovog malo kraćeg intervuja Aldina je željela dodati još nešto:

”Jako puno je danas osoba koje gledaju korist i s ljubavne i prijateljske strane, danas nema iskrene ljubavi, svi vole za korist i meni to ne treba, moje srce je samo i tako će ostati, nit veza, nit brak. Nepravda me ubija i na tu temu sam mnogo osjetljiva. Slobodno vrijeme iskorištavam poklanjaući ga svome sinu i sebi. Prošla sam kroz jako loš period. Ne bi mjenjala ništa ovo sam što sam znaju ljudi koji mene poznaju moja publika da sam čovjek velikog srca tako ce i ostati. Ništa na ovom svijetu nije bitnije od insana da je iskren i da ima dobru dušu.
Moja omiljena pjesma je cover pjesma koju sam radila od Jane “Još sam tvoja” mnogo toga me veže za tu pjesmu puno ljubavi i truda uloženo pa čak i suza. A Jana mi je jedna od najbolji osoba i moj uzor, te nju volim i mnogo respektujem.

Veliki pozdrav i poljubac za sve vas od vaše Aldine Bajić.

Autor : Infosvijet.net

Back to top button