Ekipa se okupila i počela snimanja. Evo kada počinju Zvezde Granda. (VIDEO)

Danas je u Grandovom studiju na Košutnjaku počelo snimanje nove sezone “Zvezda Granda”, a pojedini članovi žirija pojavili su se u potpuno novim izdanjima, preplanuli i nasmejani. Među prvima stigao je Aleksandar Milić Mili novo pojačanje u Grandu, a zatim i Đorđe David koji je specijalno za novu sezonu poneo upečatljiv stajling u vidu cilindra koji nije skidao.

Za snimanju prve epizode Viki Miljković odabrala je crnu kombinaciju, dok je Jelena Karleuša ponela zlatnu haljinu koja je dodatno istakla njen preplanuli ten.

Pri dolasku u studio Anu Bekutu dočekalo je rođendansko iznenađenje, pesmica od članova žirija, kao i pokloni koji su činili slika, torta, šampanjac i set čaša u elegantnoj korpi. Kraljica narodne muzike pohvalila se i Mrkinim rođendanskim poklonom, a to je ogrlica koja je krasila njen vrat.

Marija Šerifović jedva je dočekala da ponovo krene u razred, kako je najavila na Instagramu, pa je njen dolazak u Grandov studio bio praćen osmehom i neverovatnim elanom za rad.

Ni Bosanac nije krio dobro rasloloženje, a masku je skinuo tek nakon što je seo u sudijsku stolicu.

Pred okupljenim pripadnicima sedme sile Saša Popović poželeo je dobrodošlicu novom članu žirija i otkio male izmene u takmičenju. Pogledajte šta nas očekuje naredne subote u “Zvezdama Granda”.

https://www.instagram.com/zvezdegranda/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/zvezdegranda/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CEykGmWpkL3/?utm_source=ig_embed

Estradaboom.com/

Back to top button