NOĆ PUNA DRAME, TENZIJE I SUZA! Miljana i Mišel poslati u izolaciju, a zbog STRAŠNE TAJNE jedne zadrugarke zanemeo je ceo crni sto: Evo šta se sve dešavalo sinoć u Zadruzi (VIDEO)

Prvi “Izbor potrčka” i “Pretres nedelje” napravili su pravi bum u Beloj kući!

Pošlu noć u “Zadruzi” obeležile su razne teme, koje su već počele da potresaju sve za scenim stolom, ali i svađe i izbor potrčka za ovu nedelju.

Lepi Mića je za ovonedelje potrčke izabrao Miljanu Kulić i Mišela Gvozdenovića jer, kako je sam rekao, njih dvoje treba da srede njihov odnos što pre.

FOTO: JELENA SIMONOVIĆ

Nakon toga je počela emisija “Pretres nedelje”, u kojoj je Miljana Kulić voditelju Milanu Miloševiću otkrila sve o njenom odnosu s Mišelom.

Ja nisam imala nameru da se svađam sa njim. Mislila sam da ćemo se družiti, ali on ne želi. On je ušao zbog mene. Sada me je sramota što sam bila njegova obožavateljka – objasnila je Miljana.
Celo Miljanino izlaganje pogledajte na sledećem videu.

Nakon nje svoju stranu priče izneo je i Mišel:

Ne mogu da kažem da je bila moj fan… Ona je bila progonitelj. Ona je pričala razne priče, da je kupovala kartice, da smo pravili šou s tim karticama. Ja ne znam ko je kome dolazio kući.
Celo njegovo izlaganje možete videti na sledećem videu:

U nastavku večeri Lepi Mića je tokom svađe Milice Kemez i Dragane Mitović otkrio tužnu Draganinu priču.

Ona ima svoju priču, jer joj je umrlo dete! – povikao je Mića
Dragana je nakon toga briznula u plač i svi zadrugari su skočili da je brane od Milice, koju su ničim izazvanu optužili i poručili da treba da je bude sramota, uprkos tome što nije Kemezova potencirala, niti obelodanila Draganinu tragediju.

Sve o toj svađi pogledajte u videu ispod :


Tokom “Pretresa nedelje”, bilo je reči i o drugim gorućim temama u Beloj kući – odnosu Žane i Matore, rivalstvu između Zvezdane Stevanović i Sandre Rešić, sukobu Filipa Mijatova i Snežane Ojdanić, Bojana Savića i Elene Stojčić, kao i aferi koju je Alen Hadrović imao sa Zerinom Hećo.

Prethodnu noć obelezio je i razgovor Miljane i Mišela u izolaciji, gde je Miljana pokušala da poljubi Mišela i da ga zavede.

Hajde da te poljubim za laku noć – dodala je Miljana.
Ne, ne… Ja ne volim to. Hajde tamo u ćošak. Mnogo me plašiš kad me gledaš tako – rekao je pevač.
Ceo njihov razgovor pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga

Back to top button