Krivokapić: Nisam prosrpski, ja sam procrnogorski! Neću u šumu s Milom! Vučić me nikad nije nazvao!

Senad: Jeste li Srbin ili Crnogorac? Zdravko: Ne bih se izjašnjavao.
Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić za našu televiziju FACE TV kazao je da ga pobjeda opozicije na parlamentarnim izborima nije zatekla, ali da mnoge jeste.

Nisam proruski, ni prosrbijanski, ja sam procrnogorski. Nemam nikakve relacije s Vučićem! Nikad nisam ni bio u kontaktu s njim! Nije me nikad nazvao, niti čestitao. Zamjena ovoga za ono je stvaranje nepotrebnog scenarija koji CG neće dozvoliti bilo kome, makar se zvao i Aleksandar Vučić!

Znam da su Vučić i Đukanović veći prijatelji nego ja i neko meni najbliži! Zašto me sad Vučić i njegovi mediji napadaju?! Zato što i dalje ima dobre relacije s Đukanovićem. Nije me zvao Dodik!

Đukanovićeva partija je diktatorska! Đukanović ne miruje, on ima svoje mehanizme! Nude pare za jedan glas, cifre prelaze desetine miliona eura. U šumu?!Nikome ne pada na pamet da iz šume riješava probleme.

Nisam iznenađen, to je normalno za čovjeka koji je diktator! Ako Đukanović izađe iz nadležnosti, znači da ima nevjerovatno jaku moć! Njegova moć nije toliko naivna! Svaki prevrat je potencijalna opasnost nemira u Crnoj Gori. Mitropolit Amfilohije me je zvao i rekao da bi volio da me vidi, otišao sam i nisam razmišljao da će se protumačiti pogrešno, poljubio sam mu ruku. Uradio bih ponovo isto!

Nemamo maticu bilo gdje. Bio sam zabrinut zbog zastava Rusije i Srbije na slavlju nakon izbora. Ušao sam u proces da bih odbranio zakon koji vrijeđa svakog vjernika. Ako to neko može prihvatiti, to znači da će se bilo koji vjerski objekat naći u istoj situaciji. Sve ću učiniti da poništim taj zakon! Najveća socijalna nepravda u regionu je u Crnoj Gori. Narod neće prihvatiti prelijetanje s jedne na drugu stranu! To bi se smatralo kao veleizdaja, a znamo čemu to vodi.

Facetv

Back to top button