SALIH DUBIČIĆ SA SKUPA IZ SREBRENIKA POSLAO SNAŽNU PORUKU: Ja dolazim sa granice pokraj Drine, podržite mene i moj tim, vjerujte, ovo su pravi heroji, a ja sam samo jedan od njih!

Sinoć je u mjestu Potpeć pored Srebrenika održan skup Stranke Demokratske Akcije na kojem su prisustvovali broji zvaničnici Srebrenika, te prvi ljudi opština uz Drinu kandidata iz Bratunca, Srebrenice, Milića, te najzvuničnije ime legendarni komadant Naser Orić, koji je lično pozvao sve oni koji planiraju izaći na izbore da podrže kandidate SDA stranke u Srebreniku, Srebrenici i Bratuncu.

Sinoćnji skup je još jednom dokazao da je u jedinstvu jedina snaga. Mi vamo donosimo video prilog i govor kandidata za načelnika opštine Bratunac ispred SDA Bratunac, te nam otklanja svaku sumnju i daje uvjerenje da je jedini i pravi izbor SDA stranka i njen kvalitetni kadar.
Salih Dubičić brani svoj mandat te kao vođa svog tima poziva sve one, ma gdje god se nalazili da podrže njegove kandidate te da na listi od 28.kandidata imaju odlična imena kako iskusnijeg kadra, te tako i mlađeg.

U Potpeću je sinoć osim komadanta Nasera Orića govorio i kandidat za gradonačelnika općine Srebrenik dr.Ibrahim Zukić te njegov tim, Fahrudin Hasanović Beli, Alija Tabaković kandidat za najbitniju opštinu u državi, Salih Dubičić i mnogi drugi. Na slici ispod imate sve kandidate SDA-SBiH i na vama je da izaberete pravi tim. Olovka je najjače oružje, a vi izađite u nedelju 15.novembra te podržite svoje favorite.

U ime administracije našeg portala želimo puno sreće svim našim kandidatima i još jednom šaljemo jaku poruku da se BiH brani na Drini, tj.da je Drina najjači bedem naše države.

Autor tekta: Mehmedović Muradif

Back to top button