JEDNO JE SIGURNO, SADIK HASANOVIĆ OSTAVIĆE OŽILJAK NA BH.ESTRADI. NOVOM BALADOM OČARAO PUBLIKU

Sadik Hasanović je bez sumnje jedan od najtalentovanijih vokala na ovim prostorima, a to dokazuje i mnogi nastupi u kojima njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Svojom saradnjom sa popularnom bubnjarskom grupom iz Sandžaka pod nazivom Sandžak Tapani pokazuje o kakvom timu se radi, no sada je otišao korak dalje.

Prije nekoliko trenutaka objavio je pjesmu ”Ožiljak na srcu” u studio SK, tekst potpisuje Šabćo Durić, kompozicija i angažman Sabahudin Sapko Krivalić, te violine, buzuki, el.saz – Sanel Osmanović, video produkcija Admir Gavranović (Studio Izvor).

Nakon fenomenalnih nastupa Sadik se odlučio okušati u Beogradu kod Saše Popovića tj.najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu, te je oduvao žiri i prošao direktno u 5.krug , te za mentora izabrao Mariju Šerifović. Najbizarnije od svega je što se Sadik pojavio tek u četvrom krugu, no Saša sigurno zna o kakvom majstoru je riječ te je dobio privilegiju, da se bori za samo finale, a možda i pobjedu. Mnogo je takmičara iz Bosne i Hercegovine, ali kada spomenemo Srebrenik, nemamo sumnje da bi ponovo statua Zvezda Granda dobila novu-staru adresu u Srebreniku.

Jedno je sigurno zapamtite ime ove grupe: SADIK HASANOVIĆ & SANDŽAK TAPANI su sasvim nešto novo, kako u BiH tako i regionu. Bilo kako bilo u nastavku poslušajte novu baladu ovog mladog pjevača i ostavite svoj utisak.

Back to top button