PREDSTAVLJAMO Enver Špijodić mladi i ambicioni golman iz Holandije

Enver Špijodić je još jedan mladi i talentovani golman, rođen u Švicarskoj, te dolazi iz Holandije u kojoj je i odrastao.

Rođen je 2000. godine, 25.marta. Porijeklo vodi iz Bosne i Hercegovine tj.Podrinja Srebrenica/Vlasenica. Svoje prve fudbalske korake napravio PEC Zwolleu, a trenutno nastupa za niželigaški klub ACV Assen. Pored fudbala ovaj momak studira i pravo, te se nada da će bh.stručnjaci prepoznati kvalitet i posredstvom menadžerstva doći do informacija ovog veoma talentovanog golmana iz Holandije.

Enverovi roditelji su porijeklom iz Bosne i Hercegovine . Upravo zbog toga Vam predstavljamo Envera, obzirom da u budućnosti može da bira između tri reprezentacije kada bude vrijeme za prvi poziv, jer Enver još uvijek ima vremena za velike uspjehe.

Svoje golmanske vještine svakodnevno usavršava, a koliko njegovi roditelji i treneri vjeruju da bi Enver mogao napraviti sjajnu fudbalsku karijeru, pokazuje i to da je prošao jednu od najjačih Škola za golmane na području Holandije.

Visok je , posjeduje sjajne reflekse, a također veoma dobro igra objema nogama. Treneri u klubu o Enveru pričaju u epitetima i predviđaju mu blistavu karijeru.

Redakcija portala Infosvijet.net se iskreno nada da će koordinatori u Omladinskim selekcijama naše reprezentacije poslati mu poziv na već neko od narednih okupljanja i sami se uvjeriti u Enverove kvalitete.

Autor teksta: Mehmedović Muradif

Back to top button