Jako lijepe vijesti za bosanskohercegovačku dijasporu širom Evrope: Uspostavljaju se direktni letovi iz Ciriha za Sarajevo i Mostar!

PROMOTIVNI TEKST: ISG Travel agencija svoja predstavništvo ima na Terminalu B ciriškog aerodroma
Putnička agencija iz Ciriha pod nazivom „ISG Travel“ obradovala je bosanskohercegovačku dijasporu širom Evrope najavivši letove iz Švicarske prema Bosni i Hercegovini.
Naime, oni inovativnim pristupom nude veoma atraktivne pakete za turističke rute.

„Osmislili smo dolaske iz Švicarske u Bosnu i Hercegovinu tako što će naši putnici imati besplatan prevoz do aerodroma u Cirih iz bilo kog grada u Švicarskoj. Letove ćemo imati prema aerodromima u Sarajevu i Mostaru. Međutim, idemo i korak dalje. U BiH naše putnike preuzimaju renomirane bosanskohercegovačke prevozničke kompanije koje naše klijente voze do željene destinacije.“, kaže Sulejman Gazić, direktor ISG Travel agencije iz Ciriha.

Gazić dodaje da svim putnicima omogućuju dosta pogodne brze, ali i relevantne PCR i antigenske testove za koronavirus.

„Naš cilj je da spojimo Zapad sa Bosnom i Hercegovinom, te da Bosnu i Hercegovinu približimo Evropi. Naši aranžmani su dosta jeftiniji i povoljniji i tu smo zbog klijenata koji svoja krajnja odredišta biraju sami. Na taj način mi im omogućujemo najbrži dolazak na odabranu destinaciju. Sve ove mogućnosti se mogu iskoristiti ukoliko putnici aranžmane i letove osiguraju direktno putem ISG Travel agencije koja svoja predstavništvo ima na Terminalu B ciriškog aerodroma.

“Našim vjernim klijentima nudimo i kupovinu multitiketa što podrazumijeva besplatne letove ukoliko su prethodno sa nama putovali najmanje pet puta. Let mogu birati tokom cijele godine uz obaveznu rezervaciju najmanje 20 dana unaprijed”, zaključuje Gazić.

Obratite pažnju na blagdanske akcije koje nudi ova agencija:

Prvi let iz Ciriha za Sarajevo sa SWISS Airlines kompanijom će biti prvog aprila, a drugi let petog aprila u 12 sati. U Sarajevo stižete u 13 sati i 30 minuta i povratak je istog dana u 14 sati i 20 minuta. Avion slijeće u Cirih u 16 sati.

Prvi let Cirih-Mostar-Cirih sa Edelweiss Air kompanijom je 11. aprila, dok je drugi let predviđen za 16. april. Polazak je u 15 sati, a dolazak u Mostar je u 17 sati. Povratak iz Mostara je u 18 sati i 10 minuta, a dolazak u Cirih je u 20 sati.

Više informacija možete dobiti na www.isgtravel.ch, putem e-maila: info@isgtravel.ch, ili putem telefona +41 (0) 43 557 57 13 i WhatsApp +41 (0) 76 392 99 64.

Bhdijaspora.net

Back to top button