Ova apotekarka s bujnim poprsjem zapalila je region snimcima na TikToku

Ana navodi da je cilj njenih klipova bio šala, a ne ismijavanje ili omalovažavanje profesije koju voli

Apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca potpuno je osvojila društvenu mrežu TikTok svojim videima na kojima u atraktivnom izdanju, u bijelom mantilu sa neodoljivim dekolteom, u apoteci pjeva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lijekovima i bolovima. Šaleći se, naravno, kako je i rekla za Telegraf.rs.

Ova Kragujevčanka već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video snimke koji su zapalili javnost, njena je, jer je, kako navodi, kasnije završila i farmaciju.

@anamilanovic23

????????????Hej hej#fypシ #fyp #foryoupage

♬ Ah, Tugo, Tugo – Elma


Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije ni mogla da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

– Sve je to samo šala. Znate,godinu sam u Covid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže – kazala je Milanović.

Ana navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismijavanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu nalazi na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa, Milanović navodi da je i ona preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju, osim vakcina, nemamo.

– Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente – ističe Milanović.

Podsjeća da je Kragujevac u jednom trenutku bio jedno od najvećih žarišta koronavirusa u Srbiji, te da je medicinsko osoblje preumorno.

– Čini mi se da prva dva mjeseca, kada je krenula korona, nismo viđali svoje porodice, bili smo u karantinu, u jednom hotelu. Prali ruke non-stop, bili jako uplašeni jer ništa o Covidu nismo znali – prisjeća se ona.

@anamilanovic23

????????????#fyp #fypシ #foryoupage

♬ Aspirin – Seka Aleksic


Milanović, kao apotekarka, preporučuje unos vitamina C i cinka kao najbolji način da ojačate imunitet.

Inače, kako kaže, za njen izgled zaslužna je genetika, jer za vježbanje i teretanu i nema vremena.

– Doduše, mnogo radim, i u Kliničkom centru, i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena – navodi Ana, koja je, inače, majka jednog dvadesetpetogodišnjaka.

Ova privlačna apotekarka na TikToku trenutno ima oko 45.000 pratilaca koji se ne libe da joj u komentarima ispod videa ukažu na njen seksepil.

Back to top button