POMOZIMO Prijatelji i kolege prikupljaju pomoć teško oboljelom Damiru Pašiću Dadi iz kultnog boy benda Seven Up

U nizu primjera onkoloških pacijenata koji se u najtežim životnim trenucima bore za terapiju koja se koristi za zaustavljanje rasta i širenje malignih ćelija u tijelu, je i četrdesetšestogodišnji Damir Pašić.

U borbi protiv opake bolesti Dadi ima ogromnu podršku svojih prijatelja, te su se odlučili zajedničkim snagama stati uz Dadija i pomoći mu na bilo koji način. Ovim putem, molimo sve one do kojih ova poruka dođe da se uključe i pomognu koliko mogu. U nastavku članka imate sve informacije za uplate, pomoć ili bilo kakav kontakt.

I u najtežim danima života, on je još uvijek hrabar, snažan, vedar, on je pun života, on ne odustaje. Želi novu priliku za ozdravljenje, želi biti uz svoje prijatelje i porodicu. Nažalost, naš Damir se već dulje vrijeme bori s ovom bolešću, stoga se nadam kako ćemo svojim doprinosom skupiti novac za liječenje i omogućiti našem Dadiju liječenje i priliku da živi svoj san – pozivaju otvorenog srca za pomoć.

Teško je očekivati da prijatelji mogu sami pomoći, stoga uz njihovu suglasnost i uz nadu u odaziv, pridružujemo se apelu s podatcima za uplatu:

Damir Pasic

email: damirpasic76@gmail.com
Telefon: +38761150220

Paypal-damirpasic76@gmail.com

Svrha uplate: Donacija

BUDIMO HUMANI, BUDIMO JEDNI UZ DRUGE.

Opširno o svemu imate na ovom linku koju je objavila televizija N1

Autor: Mehmedović M.

Back to top button