Popović izgubio opkladu, a oni su slavili prolazak u treći krug (FOTO)

Od 16 takmičara koji su večeras predstavili u duelima, čak desetoro je uspelo da se plasira u treći krug “Zvezda Granda”. Bilo je interesantno čuti nekoliko različitih interpretacija pesama Jelene Karleuše i uživati u fantastičnim scenskim nastupima. Ova epizoda ostaće upamćena i po tome što je Saša Popović izgubio opkladu pa je Jeleni Karleuši i Ani Bekuti isplatio po 500 evra. Članice žirija nisu jedine koje su večeras slavile dobitak. I Aci Lukasu je stigla torta sa njegovim likom zbog pobede u recitovanju.

Jedan takmičar ispunio je obećanje Mariji Šerifović i doneo joj u emisiju slatke kiflice. Popularni pekar obećao je članici žirija da će joj sledeći krug umesiti još nešto, a ona mu se sa osmehom zahvalila.

Takmičari koji su uspeli da oduševe žiri su: Kristijan Jovanov, Adnan Jerlagić, Sandra Rešić, Dejan Nedić Tejovac, Nevena Stojković, Stefan Petrović Kosmajac, Mirjana Šišić Pavlović, Nermina Mamanović, Nikola Petraćković i Danijel Stojičić. Čestitamo i želimo im puno sreće u trećem krugu!

Izvor:grand.online

Back to top button