Samohrana majka Daniela besna: Nastavnik je raskrvario glavu mog sina i zalepio ga za zid, direktorka rekla da se to dešava (FOTO) (VIDEO)

Prema rečima majke, njen sin B.S. se sporečkao sa drugim detetom iz razreda, nakon čega je između njih uleteo nastavnik da ih razdvoji

Povređeno dete, Makedonija

Samohrana majka Daniela Stefanova iz makedonskog grada Veles još uvek ne može da poveruje da je nastavnik D.K. razbio glavu njenom sinu B.S. Nemio događaj se desio u osnovnoj školi „Vasil Glavinov“ u kojoj, u drugom razredu, D.K. predaje sinu Daniele Stefanove.

Prema rečima majke, njen sin B.S. se sporečkao sa drugim detetom iz razreda, nakon čega je između njih uleteo nastavnik da ih razdvoji. On je bio toliko grub prema dečaku da je B.S. završio na hirurgiji sa nekoliko kopči na glavi.

Udario je mog sina u glavu od pozadi i zalepio ga za zid. Vodila sam ga da mu šiju čelo. Direktorka ništa ne preduzima. Kaže da je on solidan nastavnika i da „eto, i to se dešava“. Ja sam na to burno reagovala, a ona mi je odgovorila „ako vam se ne dopada nastavnik, promenite školu“. Još mi je rekla da sam nekulturna što joj nisam persirala – kaže ogorčena majka deteta Daniela Stefanova.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Ona je slučaj prijavila policiji, odakle su je poslali i kod inspektora za školstvo.

– Šta god da su napravila deca, nastavnik ne sme tako grubo da reaguje. Ja sam samohrana majka i činim sve da moje dete ima spokojno i srećno detinjstvo. A, evo šta je doživeo, da bude žrtva nasilja u školi, i to od svog nastavnika, kaže Stefanova.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Iz osnovne škole „Vasil Glavinov“, gde se desio incidnet, bez konkretnog odgovora da li su tačne izjave majke povređenog deteta.

– Slučaj još nije ispitan do kraja da bi mogla reći šta se tačno dogodilo, izjavila je za televiziju Kanal 5 direktorica škole Ljiljana Nikolovska – Koceva, dodajući da će stručne službe razgovarati sa obe strane i sa učenicima da bi doznali kako je detetu razbijena glava.

Pogledajte video:

telegraf.ba
Back to top button