Milan Stanković priznao grešku: “Bio sam glup kad sam bio s Radom”

 

Srbijanski pjevač Milan Stanković otkrio je da je bio glup i mlad kad je ušao u vezu sa srbijanskom pjevačicaom Radom Manojlović, s kojom se zabavljao punih pet godina.

Pop pjevač smatra da se prerano upustio u ozbiljnu romansu sa dvije godine starijom folkericom jer je tad imao samo 24 godine. Zato sada, sa 29 godina, želi da nadoknadi sve ono što je propustio kada se tako rano vezao.

“Može porodica oko četrdesete, nešto ozbiljno. Još sam mlad, imam 29 godina. Nakon Rade sve veze su trajale najduže dva mjeseca. Ovo što sam se zalijetao, to je nepromišljeno, bio sam glup i mlad”, rekao je Milan u emisiji “Ami Dži šou”, a kada mu je Sanja Marinković, koja je takođe bila gost, postavila pitanje da li aludira na Radu, on joj je odbrusio da ne govori ona ono što on misli.

Da je Rada za njega davna prošlost, dokazao je i kada ga je Ognjen Amidžić izazvao da izabere koja je bolja riba – Milica Pavlović ili Rada Manojlović. Bez razmišljanja, Milan je rekao Pavlovićeva.

“Biram Milicu. Pa dokle više o Radi?! Dosta je bilo više poslije pet godina”, rekao je srbijanski pjevač i naglasio da je trenutno slobodan, bez obaveza. Milan i Rada su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. On joj je čak poklonio i pjesmu za njen posljednji album, piše “Expressmag“…

 

Back to top button