Pobjesnila zbog kolegice: Rada izbacila Harisa iz stana!

 

Rada Manojlović je na buran način završila vezu s Harisom Berkovićem! Pjevačica je, navodno, dečka izbacila iz svog stana na Vračaru, u kojem su zajedno živjeli pola godine.

Razlog za to su poruke koje je Rada pronašla u Harisovom telefonu dok se tuširao. Pjevač je pokušao da sakrije od nje da se dopisuje s kolegicom iz „Granda“ Aleksandrom Mladenović, što se Manojlovićevoj uopšte nije dopalo. Ta saznanja je potvrdio pjevačicin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

aleksandra

– Uh, to je bilo prije oko mjesec dana. Rada i Haris su se baš posvađali! Ona je vikala na sav glas, a on je pokušao da je smiri. Pjevačica je spomenula neku kolegicu iz „Granda“, a Haris se pravdao da nema nikakve veze s njom. U jednom trenutku mu je otvorila vrata i rekla mu da napusti stan, što je on i učinio – kaže sagovornik.

Međutim, već poslije nekoliko dana pjevačica je dečku sve oprostila i on se vratio u njihovo ljubavno gnijezdo.

– Poslije tog incidenta Harisa nisam vidio tri-četiri dana. Kada sam ga sreo u prodavnici, bio je raspoložen i ljubazno se javio. Nisam ništa htio da pitam jer nije moje da se miješam u njihove stvari, ali zaključio sam da su riješili problem i da je sad sve u najboljem redu – kaže njihov komšija.

(Kurir/Express)

Back to top button