Mesi, kad ćeš dati gol Bufonu?

Juventus je “razbio” vojsku Luisa Enrikea, slavili su sa 3:0, bili su veoma ubedljivi i veliki su favoriti pred revanš meč koji se igra na Nou Kampu.

Leo Mesi je ponovo zaustavljen, Juventus se odlično branio, a i dalje stoji podatak da Mesi nikada u svojoj karijeri nije postigao gol Điđiju Bufonu.

Ima dosta zanimljivih podataka nakon ovog meča, recimo, Bufon je ove sezone odigrao devet utakmica u Ligi šampiona, a sedam puta je sačuvao svoju mrežu. Primio je svega dva gola.

Aleks Sandro je još jedan igrač koji je imao fantastično veče. On je imao više oduzetih lopti (6) od Umtitija, Roberta, Matjea i Pikea zajedno (4).

Dani Alveš je igrač koji je stvorio najviše prilika u Ligi šampiona među igračima koji su ostali u ovom takmičenju, a najbolji asistent ove sezone u Juventusu u LŠ je Miralem Pjanić, ima 3 zabeležene.

Juventus i dalje ne zna za poraz na svom terenu od avgusta 2015. godine, a postizali su golove u 33 uzastopna meča.

Za kraj, Ter Štegen je primio i 81. gol u dresu Barselone na 85 mečeva. Daleko bolji od njega po toj statistici jeste bio proteklih sezona Klaudio Bravo koji je na 75 mečeva primio samo 44 gola.Izvor: Sportske.net

Back to top button