Ova CrossFit vježba definitivno je najjača vježba za trbuh koju ćete probati

Foto: 123rf

SVE što se čuli o CrossFitu je istina. Da – to je ona vrsta vježbanja koja iz vas traži i izvlači apsolutan maksimum – svakoga dana sve više i sve jače. Sve dok na kraju vježbe ne klonete bez daha i snage. To je CrossFit. Ali CrossFit zato donosi rezultate – brže i bolje nego ostale vježbe. Zato jer vas tjera na sulude poteze za koje vjerojatno niste ni znali da ih možete odraditi.

No kako ljudsko tijelo može sve – zašto se ne bi uhvatili u koštac s najboljima i najjačima. U ovom smislu s vježbom koju je poznata crossfiterica Jenny Sugar odabrala kao onu bez koje više ne može. Jer je najučinkovitija za cijeli središnji dio tijela, jača trbušne mišiće nevjerojatnom snagom, a sve sa samo jednim potezom i samo jednim zidom koji vam treba za vježbu.

Zidom ćete se penjati nogama, s osloncem na rukama, a cijeli trup bit će vam sve stabilniji i sve jači prilikom izvođenje ove vježbe.

Probajte napraviti što više ponavljanja. U početku će vam se možda činiti nemoguće je izvesti, ali jednom kada krenete vidjet ćete da već imate dovoljno snage. Uz malo volje, naučite ovaj potez, odradite ga što brže i više možete, počevši od 3-5 ponavljanja, pa pokušajte doseći brojku od 10 ponavljanja.

 

index.ba

Back to top button