Podrinje konačno ima pravog predstavnika u muzici, Samira Jugovic- Samy najavljuje novi HIT !


Nakon samo dvije godine od kako je snimila zadnja dva  HITA ,koja su prošla veoma zapaženo , Samira Jugović-Samy je odlučila da svoje obožavaoce i vjerne slušaoce nagradi još jednom pjesmom. Ova poznata pjevačica porijeklom iz Istočne Bosne ,tačnije iz Srebrenice nastavlja da radi punom parom, i kada ne nastupa ne odmara, nego je prije nekoliko dana snimila novi HIT pod nazivom ” Kraljica sreće” . Sve zasluge i ovaj put ima najtraženiji producent Kenan Fejzić ”Ćina” . Pjesma je snimljena prije nekoliko dano u WS MUSIC, Ćina je majstor svog posla i ne sumnjamo da će to biti pravi proljetni HIT.  Kako je i najavila na svom facebook profilu, Samira Jugović ne krije oduševljenje i pjesma će ugledati svjetlo dana već krajem mjeseca.

Photo: Admir Mehić

Samira  već dugi niz godina živi i radi u Švicarskoj ali kako ističe ne zaboravlja odakle potiče i dolazi, pa više puta posjećuje svoju BiH, podrinje, Srebrenicu i ostale dijelove najljepšeg dijela Bosne i Hercegovine. Do sada je učestvovala u bezbroj nastupa u vidu humanitarnog smisla ali i prezentiranja našeg podrinja. Samira iza sebe ime već nekoliko hitova a zadnja dva je takođe radio Ćina i Avdo Huseinović, dakle nema sumnje da će i ovaj  naredni biti prava senzacija. Pored brojnih gostovanja širom dijaspore, ponajviše u Švicarskoj gdje i živi , njena kalendarska godina je skoro pa popunjena i najavljuje da će ljetni  odmor provesti u rodnoj Bosni, gdje je očekuje bezbroj nastupa. Dakle pripremimo se za nekoliko dana stiže pravi HIT, a Samira je najavila da će nakon promocije nove pjesme krenuti u projekat spota za istu.

Samira je izjavila za naš portal da se nada se da će pjesma biti dobro prihvaćena pogotovo kod žena jer je namjenski rađena za njih – pjesma za ženska srca. Također,  istakla je  da najavljuje saradnju sa Ćinom i u budućnosti planira snimiti još novih pjesama. Uskoro dolazi premijera a nakon toga i promocija pjesme ” KRALJICA SREĆE ” . Samira najavljuje promociju i nastupe u  Švicarskoj, a sredinom jula stiže u rodnu grudu gdje takođe planira da promoviše i uveseljava svoje slušaoce.

Dok čekamo novu pjesmu prisjetimo se zadnje pjesme koju je snimila u WS MUSIC :

Ekipa Portala infosvijet.net Samiri želi puno sreće, kako u životu, tako u karijeri i nadamo se da ćemo što prije čuti dugo očekivanu pjesmu.

Autor: Mehmedović.M 

Back to top button