ŠABAN PONOVO SA LJUBAVNICOM CUCOM!

 

Da stara ljubav zaborava nema pokazuje i obnovljena veza Šabana Šaulića i njegove mlađe kolegice Ivone Negovanović Cuce.

Posljednjih dana se priča kako se „kralj folka“ ponovo vratio u zagrljaj mladoj ljubavnici s kojom je prije nekoliko mjeseci prekinuo svaki kontakt. Naime, Šaban je sa prijateljima uživao u jednoj kafani na salašu kod Beške, a na toj zabavi bila je i Cuca.

Ona se uživo uključila sa te fešte i na Instagramu pustila snimak veselja. Telefon odnosno kamera je sve vrijeme bila okrenuta prema Šauliću, a da bi Cuca dokazala da ne laže da su ponovo zajedno, u jednom momentu je okrenula kameru prema sebi i nasmijala se.

Ostaje da se vidi kako će na to reagirati Gordana, pjevačeva supruga koja je mjesecima ulagala svoju energiju da bi Cucu otjerala od svog supruga tvrdeći da sigurno nisu imali ništa, da se ona sama njemu nametala te da je bila tu samo da bi izvukla korist – finansijsku.

saban-gordana

S druge strane, Cuca ju je više puta demantirala tvrdeći da je već dugo sa Šabanom i da će, bez obzira što su mnogi protiv njihove veze, opet biti zajedno. Da li je druženjem na salašu Ivona željela samo pokazati da uvijek dobije ono što želi?!

AVAZ.BA

Back to top button