15 najvećih istina o seksu koje morate naučiti do 35. rođendana

Postoji puno mitova o seksu o kojima se ne usudimo razmišljati dok smo mlađi, ali do 35. rođendana svi bismo trebali znati ove istine o seksualnom životu

Postoji puno mitova o seksu o kojima se ne usudimo razmišljati dok smo mlađi

Postoji puno mitova o seksu o kojima se ne usudimo razmišljati dok smo mlađi (Foto: Guliver/ThinkStock)

1. On ne mari za to jeste li svježe obrijani. Doista mu nije bitno imate li potpuno glatke noge ili vam se potkrala koja dlaka viška.2. Širina je važnija od dužine. Veličina penisa boljka je mnogih muškaraca. Međutim, istraživanja su pokazala kako je ženama od veličine važniji izgled penisa i širina nego li dužina.

3. Žene to rade i vole. Samozadovoljavanje opušta, ublažava menstrualne bolove, izvor je užitka i pomaže upoznavanju vlastitog tijela. Ne sramite se samozadovoljavanja.

“‘Istraživanja su pokazala kako je ženama od veličine važniji izgled penisa i širina nego li dužina.’

4. I on se voli maziti. Tijekom seksa i muškarci i žene otpuštaju hormon oksitocin koji se naziva i “hormon zagrljaja”. Oksitocin potiče želju za intimnošću, ali i i utječe na razvoj povjerenja kako kod muškaraca tako i kod žena.

5. Vrijedi eksperimentirati.
Različitost će začiniti seksualni život i rasplamsati strasti. Bez obzira istražujete li nova mjesta ili poze sve što oboje odobravate vrijedi probati.

6. Filmovi za odrasle su ok. Ideja da ženama treba dulje da se uzbude nije točna u svim slučajevima. Istraživanje Sveučilišta Montreal otkrilo je kako se žene tijekom gledanja filmova za odrasle uzbude jednako brzo kao i muškarci.7. Seks s čarapama je zakon. Nizozemsko istraživanje otkrilo je zanimljivu poveznicu između hladnih stopala i orgazma. Naime, parovi koji imaju hladna stopala teže su postizali orgazam i samo ih je 50 posto u tome uspjelo. Kada su stavili čarape tijekom seksa taj se postotak povećao na 80 posto.

8. Iskrenost nije uvijek najbolja opcija. Prevara sa zgodnim susjedom vam je pala na pamet, netko vam je ukrao pokoji poljubac. Progutajte krivnju i krenite dalje ukoliko znate da vam to baš ništa nije značilo.

“‘Kada se radi o tome koliko često, koliko dugo i koliko strastveno vode ljubav, prijatelji vam jako često lažu.’

9. Kada se radi o tome koliko često, koliko dugo i koliko strastveno vode ljubav, prijatelji vam jako često lažu.

10. Glumiti orgazam je besmisleno. Pokažite partneru točno što želite i što vam odgovara.

11. Ako ste preumorni nemojte se forsirati. Ukoliko vas boli glava ili ste jednostavno preumorni recite to partneru i shvatit će.

12. Veličina je uglavnom važna samo njemu. Istraživanje na čak 50.000 žena i muškaraca otkrilo je kako je čak 85 posto njih zadovoljno veličinom muškog ponosa. Za razliku od njih samo je 45 posto muškaraca je nezadovoljno svojom obdarenošću. Dajte mu do znanja kako je on sve što trebate.13. Manje seksa znači više posla. Ukoliko u vašem odnosu ima sve manje seksa, vjerojatno radite više. Istraživanje Sveučilišta Gottingen u Njemačkoj potvrdilo je to na istraživanju provedenom na čak 32 000 ljudi. Ljudi koji imaju  samo jedan odnos tjedno ili nijedan više se okreću poslu i više rade.

14. Zabavljajte se. Monotonija u krevetu plaši mnoge, ali samo trebate dati mašti na volju i dopustiti si zabavne trenutke. Isprobajte striptiz, seks ispred ogledala, igranje uloga.

15. On misli da ste privlačni. Sviđate mu se baš takvi kakvi jeste i ne zamarajte se s nesavršenstvima koje samo vi vidite.

dnevnik.hr

Back to top button