Savjeti seksualnih terapeuta: Kako da zadovoljite partnerku

 

Predigra je svakako jedna od najvažijih stavki u seksu, pa se zato posvetite svojoj partnerki kako biste je oraspoložili za uzbudljivu igru koja slijedi.

Nemojte se ustručavati da ljubite njeno tijelo, jer će vaš trud nagraditi, savjetuje seksualni terapeut Majkl Peri.

Takođe, pitajte vašu partnerku šta voli tokom seksa. Većina žena cijeni kada se muškarac trudi da joj ugodi, jer vole kada vide da brine da li će je zadovoljiti ili ne, objašnjava doktorka Barbara Bartlik.

Kada postane zabavno i pređete na konkretne stvari, vodite računa da klitoris ne stimulišete previše, jer to može biti jako bolno. Pravite pauzu kako ne biste uzbuđenje pretvorili u bol, ističe autorka knjige “Vodič za G tačku” Keti Vinks.

Ako želite da svoju ljepšu polovinu zadovoljite oralno, probajte tehniku osmice. Prelazite po klitorisu kao da ispisujete broj osam, jer će se tako naizmjenično smjenjivati jači i slabiji pritisak, što će vašoj partnerki pomoći da lakše doživi orgazam.

Pojedini stručnjaci takođe tvrde da G tačku najlakše možete stimulisati prstima, jer a taj način kontrolišete pokrete. Kada je riječ o pozama, najbolja je dogi stajl jer na taj način kontrolišete dubinu penetracije, dodaje doktorka Vinks.

Žene najveće zadovoljstvo dobijaju od strastvenih poljubaca, pa ako primjetite da njen interesovanje za seks opada, počnite da je ljubite. Nemojte se koncentrisati samo na usne, već se posvetite i njenim očima, čelu, vratu….

Žene rijetko iniciraju seks, ali kada to učine, nagradite ih. U suprotom, uz pomoć ovih savjeta učinite da se osjećaju zadovoljenije.

(Super žena)

Back to top button