“NE IDEM VIŠE NA GRAND”: Bišćanin Elvin Čavkić izbačen!

Jučer u Grandovom studiju nastavljeno je snimanje četvrtog kruga, a još jedan favorit publike je izbačen, i to na veoma čudan način.

Naime, Elvin Čavkić našao se u duelu sa Stefanom Petrovićem Kosmajcem, a nakon njihovim nastupa nije bilo puno glasova, tačnije Elvin je dobio 2, a Kosmajac 3.

 

Kosmajac je priznao da je noć prije snimanja radio svadbu, a žiri ga je žestoko napao zbog toga, ali kad je došao red da komentarišu Elvinu niko od žirija nije rekao šta nije bilo dobro nego su kao i uvijek pričali o nekim drugim nebitnim temama.

U baražu Kosmajac je prošao dalje iako je bio kritikovan dok je Elvin ispao. Nakon što je ispao oglasio se i na fejsbuku i poručio da više neće ići na Grand.

“Dragi moji, nažalost nisam uspio da se plasiram u 5. krug takmičenja “Zvezde Granda”. Situacija je i više nego čudna. Prezadovoljan sam s obe pjesme koje sam otpjevao, a “stručni” žiri nije mogao da mi kaže šta to nije valjalo i gdje sam griješio, pa su se okrenuli ka drugoj temi. U svakom slučaju sam zadovoljan svojim uspjehom i dojmom koji sam ostavio i što se tiče takmičenja, ovdje stavljam tačku, ali ubrzo očekujte nešto novo jer ovdje nije kraj. Još nas puno lijepih pjesama i druženja čeka. A Vama dragi moji od srca hvala na ogromnoj podršci. Ljubim Vas” , napisao je Elvin.

(Izvor: e-turneja.com)

 

Back to top button