Dodik: Riješićemo se onih koji nam prave probleme

Dodik: Riješićemo se onih koji nam prave probleme
Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a je nakon sjednice Izvršnog komiteta stranke, rekao da će odbjegli odbornici dobiti priliku još danas i sutra da se vrate, ili da će, u suprotnom, biti odstranjeni iz stranke.

On je iskazao vidno razočarenje članom prnjavorskog SNSD-a Dragom Kalabićem, za kojeg je rekao da mu je pružena prilika da se pokaže u Narodnoj skupštini tako što je premošteno nekoliko poslanika, ali da vjeruje da je njegovo nezadovoljstvo dovelo do ovih problema u prnjavorskom ogranku stranke.

Odgovarajući na spekulaciju o istupanju nekoliko odbornika SNSD-a u Tesliću, Dodik je rekao da nije upoznat s time, ali da se stranka priprema da očisti sva mjesta u kojima postoji nezadovoljstvo.

“To nama, u stvari, i pomaže da se ojačamo. Otišli oni ili neotišli, mi ćemo u Tesliću imati jaku partijsku organizaciju. A ako oni tamo budu smetali, mi ćemo ih sami odstraniti. Tu nema oklijevanja”, rekao je Dodik.

Rekao je da će biti usvojen novi Poslovnik o radu izbora mjesnih odbora, i da će biti uspostavljena jasna evidencija članstva. Za kraj mjeseca najavio je sabor mladih SNSD-a, a u septembru u Bijeljini održavanje stranačkog savjeta na kojem će biti prisutno 600 delegata. Najavio je i skori početak izgradnje zgrade SNSD-a u Banjaluci na lokaciji koju su ranije kupili, a da je u toku procedura pribavljanja građevinske dozvole i izvođača radova.
(Vijesti.ba / NN)

Back to top button