“Svoje pare štedim, a putujem svijetom na račun OŽENJENIH MUŠKARACA: Ali evo zašto NISAM SPONZORUŠA”

Ljudi me kritikuju samo zato što su ljubomorni na mene.

Hajdi Pandora (24) je obišla praktično cijeli svijet, i to na račun bogatih i oženjenih muškaraca.

 Međutim, insistira da uprkos tome nije sponzoruša, prenosi “Žena“…Kako kaže, do prije dvije godine se borila sa teškom depresijom, a putovanja su joj spasila život. Ona već dugo nema posao, a sebe opisuje kao “svjetskog putnika”. Obišla je preko 20 zemalja, a sve je počelo kada je napravila profil na stranici koji spaja bogate muškarce koji traže društvo za putovanja sa zainteresovanim djevojkama.

Prije nego što se upustila u tu priču, Hajdi je bila maserka.

“Ne vidim u čemu je problem ukoliko imam se*s sa oženjenim muškarcem. Ako traži se*s sa strane, znači da nije sretan. Neki od njih ionako uopšte nemaju se*s sa svojim ženama”, kaže Hajdi.

Kako kaže, niko od njih je nije tjerao na se*s. To se dešava samo ako “kliknu”.

“Voljela bih da jednom nađem onog pravog, ali ne sada. Sad samo želim da obiđem svijet. Ne plaćam bukvalno ni za šta. Novac čuvam za sebe, a sa tim muškarcima putujem na njihov račun. Putovanja su skupa i sama nikako ne bih mogla da ih priuštim”, kaže Hajdi.

Kako kaže, niko od njenih bližnjih nema ništa protiv njenog zanimanja.

“Cijela moja porodica zna šta radim. Mama je naročito sretna zbog mene jer je i ona oduvijek željela da proputuje svijet. Svi bi radili isto što i ja da imaju hrabrosti. Za negativne komentare me baš briga jer je u pitanju samo ljubomora”, zaključuje ova djevojka.

Izvor: zenablic.rs
Back to top button