Da li će naredni pobjednik Zvezda Granda ponovno biti iz Bosne i Hercegovine? ADNAN NEZIROV i MIRZA DELIĆ su glavni favoriti !

Sutra od 20h počinje jedanaesto finale ZVEZDA GRANDA, u zadnje 4 godine pobjeda je išla u Bosnu i Hercegovinu, dali će i ove godine vidićemo sutra u ponoć.

Sutra s početkom oko 20 sati počinje emitovanje uživo velikog finala show takmičenja ”ZVEZDE GRANDA” . Kao što smo i do sada najavljivali pet takmičara koji će sutra nastupiti dolaze iz Bosne i Hercegovine. Uz našeg Mirzu i Adnana, tu su još Denis Kadrić,Damir Džakić i Armin Dedić.
Sve su to vrsni pjevači,ali publika i žiri će da odluče, mi se i sami nadamo da će obje pobjede da odu u BiH ali mislimo da će žiri dati prostora nekoj od dama, ali ništa nije nemoguće poznavajući kako pjevaju bh.takmičari da obje pobjede ne dođu u našu državu.

Naši favoriti su ADNAN NEZIROV i MIRZA DELIĆ , dva najiskusnija pjevača od svih kandidata, baš u pravo vrijeme su tu, onda kada mogu pokazati najviše i sve je u rukama žirija i publike, a mi se nadamo da će NEZIROV biti pobjednik kojeg će narod izabrati jer koliko vidimo ima najviše podrške,ali takođe da će jako skromni i harizmatični MIRZA uzeti tu pobjedu za koju žiri odlučuje. Od početka takmičenja osvajali su ovacije i najbolje moguće komentare stručnog žirija. Dakle mobitele u ruke i kucajte broj 1 i broj 11 . 

Možda baš kao na ovoj slici iznad sutra navečer budu slikana dva POBJEDNIKA ZVEZDA GRANDA.

Autor : Mehmedovic Muradif INFOSVIJET

Back to top button