Sadik Hasanović u društvu poznatog boxera iz Srebrenice i Jale brata uživao u Sarajevu!

Sadik Hasanović iz Srebrenice koristi ugodno svoje slobodne dane i provodi ih u društvu poznatih, pozirao je sa poznatim  uspješnim bokserom Abdulnaserom Delalićem , koji pod zastavom Turske niže uspjeh za uspjehom, potječe iz Bosne i Hercegovine. Rođen je u Srebrenici mjesto iz kojeg potiče i naš Sadik.

[Best_Wordpress_Gallery id=”26” gal_title=”Sadik Hasanović”]

Nakon nedavno izdatog albuma sa grupom Sateliti i takmičenja u Valentino Zvijezdama, mladi pjevač iz Srebrenice odlučio se za odmor. Odmor je provodio uz bh.boksera Abdulnasera Delalića koji brani boje Turske koji je rođen u Srebrenici  1992. godine, odakle ga je životna tuga i tragedija odvela daleko od kućnog praga. Kada je imao samo tri godine izbjegao je sa majkom koja je u naručju nosila mlađeg mu brata, bebu staru tek nekoliko mjeseci. Naravno uz svog sunarodnika Sadik je uživao i u društvu JALE BRATA najpoznatijeg repera i textopisca na ovim prostorima.

Sadik je uz sve to najavio novi singl, a dalje nije htio navoditi nikakve detalje jer kaže da će to biti nešto novo i nešto različito.Navodi da ima armiju navijača iza sebe i da su mu oni uz porodicu najveća podrška. Bilo kako bilo, ovaj mladi pjevač je čvrsto nogama na zemlji i s nestpljenjem isčekujemo nešto novo od njega.

Back to top button