Azira je pogledala u kašike Adnanu Nezirovu: Imat će dobru karijeru, ali i problema sa…

Azira je pogledala u kašike Adnanu Nezirovu: Imat će dobru karijeru, ali i problema sa...

Proročica Azira pogledala je u budućnost bh. finalisti u „Zvezdama Granda“ Adnanu Nezirovu.

Od njih četvorice samo veliki uspjeh vidi Bišćaninu Nezirovu. Kaže da on voli sve u životu da planira i ništa ne želi ostaviti nedovršeno, piše Express magazin.

– Ima diskretan karakter, prefinjenog ukusa. O sitnicama vodi računa, a bitne stvari ne vidi. Veliki je radnik, a u duši je perfekcionista. Ima urođenu diskreciju, oprezan je, krasi ga suzdržljivost i voli više da djeluje iz pozadine jer je pomalo stidljiv. Kao osoba jako je ambiciozan i ranjiv. Veoma je oprezan i rijetko kada je spreman da napravi prvi korak ako nije siguran da ima čvrsto tlo pod nogamna. On sve gleda kroz emotivnu prizmu i pokušava sakriti svoju ranjivost čvrstim izgledom. Obožava provoditi svoje vrijeme u kući i ima sposobnost voditi poslove iz kuće.

– Prva kašika mu pokazuje probleme u braku koje će uspjeti riješiti jer je pažljiv i suosjećajan i voli da ga kroz život vodi jaka žena i brine se o njemu kao o djetetu. Ima urođenu snalažljivost u javnosti. Za sada mu ne vidim zdravstvenih problema, mada u poznim godinama imat će problema sa grudima, trbuhom i probavnim organima. Urođeno je skroman i samokritičan i izboriće se za ono što želi. Sedma kašika mu pokazuje veliki uspjeh u muzičkoj karijeri. Također će mu poznanstva pomoći u muzičkom napredovanju. Pun je entuzijazma, inteligentan je. Ne da se sputavati i spreman je boriti se za svoj cilj. Nije ospjednut parama. Voli da dijeli novac i pomaže drugima – vidi mu Azira u kašikama.

Autor: Express magazin

Back to top button